Selecteer een pagina

Beste KZA_ers,

Wat was het boeiend he, die Anningahof! Mooi verhaal van die Hib. En goed om even te hebben kunnen delen dat we goed op weg zijn met het project De Witte Leeuw. Vanmorgen stond er een mooi artikel over hen in de Stentor, waarin ook wij werden genoemd. Wat een promotie van onze club!

Maar nu over de bijeenkomst van volgende week. Die gaat door!
De persconferentie van Rutte en De Jonge van gisteren liet weinig ruimte voor twijfel: voorlopig – tot half december- geen ruimte voor bijeenkomsten van grotere groepen (16 december staat onze laatste bijeenkomst van 2020 gepland ;-). Dus konden we het klootschieten, zoals we al hadden bedacht, voor de 11e vergeten.
Maar jullie bestuur is niet voor een gat te vangen; komende woensdag 11 november gaan wij vanaf 17.00 uur virtueel!

We hebben het volgende programma.
Tussen 17.00 uur en 17.30 uur starten we een online-bijeenkomst waarbij jullie zelf lekker een wijntje of biertje inschenken en proosten met elkaar. Even samen of in groepjes apart chatten; het kan allemaal. In deze tijd heeft iedereen er waarschijnlijk al genoeg ervaring mee opgedaan. Als je je hebt aangemeld via de bekende knop hieronder, krijgen jullie een mail met de inlogcode voor Zoom of Teams. Wij spreken hierbij af dat meedoen betekent dat jullie, in het kader van de AVG privacyregels, akkoord gaan met het gebruik van jullie mailadressen voor deze middag/avond.

Rond 18.00 uur starten we met een online-pubquiz. We kijken nog of dat individueel gaat of dat we teams samenstellen. Deze quiz duurt ongeveer 1,5 uur, wat betekent dat we afronden rond 19.30 uur. Voor degenen die daarna nog na willen praten, kunnen zelf een videohall organiseren.

En dan het eten, een vast onderdeel van ons format. We hebben besloten dat ook dat door moet gaan, en wel als volgt: iedereen die de 11e meedoet mag een bezorgpizza of lasagne tot een bedrag van 15,= bestellen. Het leukste is als je zorgt dat deze uiterlijk half 6 wordt bezorgd. De bonnetjes mag je daarna digitaal naar Wim onze penningmeester Wim van Welsem sturen, met daarbij een tikkie. Hij zorgt dat het dan op je rekening wordt gestort. De gegevens komen nog.

Zo, dat was de aankondiging.
We hebben er ondanks de beperkingen weer zin in en zijn benieuwd hoe het zal gaan. Belangrijk is wel dat je je zo snel mogelijk aanmeld via onderstaande knop.
Laat in ieder geval voor maandag 12.00 uur weten of je aanhaakt. Tot volgende week!

Hartelijke groet,
mede namens Wim en Wim,

Marcel Douma

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!