Selecteer een pagina

Op 9 oktober ontvangen we jullie graag met een drankje rond de klok van vijven in het kantoren-verzamelgebouw Wipstrik 95 (inderdaad; aan de Wipstrikkerallee 95). Daar huist Jaap Meijer. Wie? Jaap Meijer, de oprichter en eerste voorzitter van de KZA. Ruim 25 jaar geleden nam hij het initiatief voor onze mooie club. We hebben Jaap – die inmiddels een enigszins op leeftijd, maar nog steeds actief als o.a. management-consultant is – bereid gevonden ons mee te nemen naar de begintijd van de KZA en te vertellen over zijn beweegredenen.

Met natuurlijk een short trip back on memory lane van de eerste jaren, misschien zelfs vergezeld van wat oude foto’s. Daarna is er volop tijd om hem veel vragen te stellen en even rond te lopen in het oude, goed gerenoveerde, schoolgebouw.

We kunnen nu ook vermelden waar we de 9e oktober gaan eten. We worden verwacht bij restaurant de Mol, aan de Heinoseweg 32 in Zwolle. . Het eten is een mooi moment om ook je vakantie verhalen uit te wisselen met anderen (die vast veel verder weg zijn geweest naar verre exotische oorden met spectaculaire activiteiten;-)).
Kom dus allen en meld je vooral snel aan middels de bekende button, dan kunnen we de catering tijdig goed informeren. Tot dan!

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!