Selecteer een pagina
Wat gaat de tijd snel; zo snel zelfs dat jullie voorzitter het idee heeft dat de vorige bijeenkomst nog maar net geleden is, dus dat er nog geen haast is met de uitnodiging voor de nieuwe. Maar dat was niet een juiste gedachte, want als het goed is hadden jullie de 12e december al in de agenda gezet. En dat is volgende week woensdag.
Op die dag is er weer een hele interessante meeting: GEEN BIER DEZE KEER MAAR SIGAREN. We worden in Kampen uitgenodigd door sigarenfabriek ‘De Olifant’, om daar rondgeleid te worden. Het is een van onze meest authentieke oud-Hollandse ambachten en de fabricage van een internationaal erkend topproduct.
We hebben dit buiten hun openingstijden kunnen regelen en het is niet voor iedereen weggelegd, dus is het is een speciale gelegenheid die wordt geboden, dus zorg dat je er bij bent. Meld je daarom direct aan via onderstaande knop. Je dient je uiterlijk om 17.30 u bij de winkel aan de Voorstraat 100 te melden.
Na de rondleiding en het beantwoorden van jullie vragen gaan we naar Oudestraat 196, een andere speciale gelegenheid; daar is het Chinese Specialiteitenrestaurant Happy Garden gevestigd. Daar genieten we een Live Cooking & Luxury Buffet, met natuurlijk weer de nodige liquide versnaperingen. Een goede gelegenheid om elkaar weer te zien, te spreken, elkaar goede feestdagen te wensen en te toosten op het mooie nieuwe ‘verenigingsjaar’ 2019.

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!