Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KZA bijeenkomst December 2023

6 december @ 17:00 - 21:00

De gezellige bijeenkomsten volgens elkaar in rap tempo op; op 6 december a.s. is de eerstvolgende alweer! Dat is dan ook de laatste van dit verenigingsjaar. Met de boeiende toelichting van de directie van Dusseldorp, de voortijdige onthulling van het nieuwste BMW-model en de heerlijke afsluiting bij Humphrey’s nog vers in het geheugen hebben we als bestuur weer de hersens gepijnigd om wederom een aantrekkelijke bijeenkomst te organiseren. En dat is gelukt. 

Hoewel Sinterklaas doorgaans na 5 december het land verlaat, hebben wij hem weten te strikken om een dag langer in Zwolle te blijven. Wij ontvangen hem graag aan de Rieteweg 17 te Zwolle, in het kantoorpand van o.a. Rober en Freek.

Wij zullen daar vanaf 17.00 uur verzamelen voor de borrel en zullen hem ook uitnodigen voor de stamppotmaaltijd die volgt.

Heel benieuwd zijn wij natuurlijk of hij een Piet meeneemt, of hij cadeautjes heeft meegebracht en of er wat in het Grote Boek staat over wat jullie het afgelopen jaar hebben gedaan. Ook degenen die stout zijn geweest zijn trouwens van harte welkom.

Gegevens

Datum:
6 december
Tijd:
17:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

Bestuur KZA
Bestuur Wim

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!