Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeux des Boules Hattem

8 september, 2021 @ 17:00 - 21:00

De Corona-perikelen lijken dan wel voorbij, toch zijn we wat terughoudend. De vorige keer hebben we ons op minstens anderhalve meter van elkaar op solexjes voortbewogen door de prachtige landerijen van Salland, ook deze keer blijven we toch nog even buiten.

Het weer zal op de eerstkomende bijeenkomst op woensdag 8 september aanstaande vast nog wel aangenaam zijn, de zomer is immers dan nog niet voorbij. Om 17.00 uur verwachten we jullie op de Adelaarshoek 22 in Hattem om eerst een borrel te drinken op de zomer.

We geven dan nog

enkele leden wat ruimte om wat te vertellen over hun activiteiten, dus zorg dat je

een op tijd bent. Daarna gaan we Frankrijk een beetje naar Overijssel halen, want het is vanaf 18.00 uur tijd voor een origineel potje petanque. Voor de niet-franstaligen onder ons, op de camping noemen we dit jeu-de-boulen. Zodra de winnaars daarvan bekend zijn, verplaatsen we ons naar het centrum van Hattem om in de Voorburcht (het v.m. Spookhuys) een heerlijk diner te verorberen.

Tijd voor

een ouderwets samenzijn dus met meer dan een lunchpakketje. Als het kan op het terras natuurlijk. We hebben er weer ongelooflijk veel zin in, hopelijk jullie ook. En: mocht je een kandidaat-lid op het oog hebben die binnen de club past, laat het even weten. Een kleine uitbreiding kan geen kwaad.

Gegevens

Datum:
8 september, 2021
Tijd:
17:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!