Selecteer een pagina
 • wo
  12
  feb
  2020
  17:00Schuurmanstraat 2, Zwolle
  Volgende maand op 12 februari bijten we het spits af bij de prachtige vernieuwde Rechtbank van Overijssel in Zwolle. We hebben een rondleiding geregeld door dit prachtige gebouw aan de Schuurmanstraat 2 en dat is zeker op dit tijdstip ongebruikelijk. Dat betekent wel dat we jullie vragen om uiterlijk om 17.00 uur echt aanwezig te zijn, ook gezien de toegangscontrole. Strafrechter Harbert Schimmel zal ons samen met de bode rondleiden en daarna een altijd aansprekende toelichting op de huidige strafrechtpraktijk geven. Daarna zullen we ons vervoegen in het spijslokaal  ‘De Vier Jaargetijden’ aan de Melkmarkt nummer 8. Wim heeft daar zwaar onderhandeld om tegen een goede prijs een heerlijk buffet te nuttigen. Met liquide versnaperingen, dus verplaatsing per fiets is aan te raden. Aan de kwaliteit van de bijeenkomst kan het niet liggen, dus meld je direct aan middels de button op deze uitnodiging. Zet ook de volgende meeting op 22 april alvast in je agenda, want we hebben ook daar al een interessante inleider op het oog. En er is daarnaast ook een initiatief van het bestuur waarover we jullie graag willen bijpraten. Dat gaat over bier, maar daarover later meer.
  Marcel Douma
 • wo
  17
  jun
  2020
  17:00Golftuin Zwolle

  de Corona, tja, wat is er nog niet over gezegd. Ik hoop dat iedereen in goede gezondheid is en de zaken nog onder controle heeft. De ZP-ers worden extra hard getroffen, hoor ik op het journaal, dus laten we met vertrouwen zien wat het kabinet hiervoor in petto heeft in de tweede of derde steunronde. Ikzelf ben vooral heel erg benieuwd wat de omzetontwikkelingen rond en na de zomer zijn.

  Om elkaar in deze tijden wat te steunen is er de KZA, dus bel elkaar als je daar behoefte aan hebt of denkt dat je de ander kunt helpen; daarvoor zijn we een clubje. Wij als bestuur grijpen natuurlijk ook de eerste de beste kans aan om weer een bijeenkomst te plannen, zodat we ook live elkaar een hart onder de riem kunnen steken, dan wel wat broodnodige afleiding hebben. De bijeenkomst bij de rechtbank is al weer zo lang geleden ….
  O ja, heb je nog wat foto’s van onze vorige events, stuur ze dan even naar Vincent, (via whatsapp op 0657567144 of mail@vincentwiegers.com) dan zet hij ze op onze site. Dat geldt ook voor je eigen informatie bij de persoonlijke foto’s; er zijn er nog enkele die niet expliciet hebben laten weten waar ze zo goed in zijn. Professioneel gezien dan.

  En dan nu de komende bijeenkomst. We doen het niet snel, maar we gaan deze keer op herhaling. Nog niet zo lang geleden hebben we een rondje golf gedaan in de Golftuin van Zwolle. Dat is goed bevallen en corona-bestendig dus dat gaan we weer doen; de wei in, als de koeien van Boer Van Vilsteren tijdens de koeiendans bij de aanvang van de lente. De vorige keer werden we overvallen door een stortbui van een behoorlijke omvang, deze keer hebben we die afbesteld en gaan we uit van een aangenaam zonnetje.
  Zet daarom 17 juni om 17.00 uur in je agenda, dan drinken we eerst een lekker potje bier, pakken we de stokken en gaan we 9 holes lopen. Daarna volgt natuurlijk de niet te vermijden BBQ en nog een frisje om het een en ander af te blussen. Griekse biertjes zijn overigens niet verkrijgbaar.

   

 • wo
  16
  sep
  2020
  17:00Beeldentuin Anningahof

  Meer info volgt.

 • wo
  11
  nov
  2020
  17:00Volgt nog

  Invulling van deze avond volgt nog. Waarschijnlijk krijgen we een masterclass in Koude Aquisitie

 • wo
  16
  dec
  2020
  17:00Volgt nog

  Invulling van de avond volgt

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!