Selecteer een pagina

Solex rijden

Voor 12 mei hebben we een hele leuke live activiteit gevonden! Ja, je leest het goed: live, dus niet online. We gaan namelijk SOLEXEN. Uit ervaring weet ik dat zo’n ouderwets vehikel garant staat voor een hoop hilariteit. Jullie worden op a.s.. woensdag 12 mei vanaf 17.15 uur op Herxen 71, Wijhe (Weg van Zwolle naar Deventer) verwacht. Vanaf daar vertrekken we om 17.30 uur voor een tochtje van 2 tot 3 uur in de landelijke omgeving van Zwolle. Afhankelijk van de aanmeldingen en het weer zorgen we voor wat hapjes of regelen we een picknick-arrangement. Dan kun je elkaar ook nog even spreken tussendoor. Hoe dan ook, het werd langzamerhand weer tijd om elkaar te ontmoeten, vandaar dat we het erg leuk vinden jullie dit aan te kunnen bieden. Voor de planning en reservering is het wel noodzakelijk dat we weten wie er mee gaan, dus ons verzoek aan jullie is om je zo snel mogelijk aan te melden. Voor woensdag: wees op tijd s.v.p. en trek wat warme kleding aan. Voor verdere info zie de website Solex Verhuur Zwolle. Bij Herxen 71 is trouwens gelegenheid om 6 auto’s te parkeren. Anders parkeren bij het dorpshuis in Herxen en klein stukje lopen (5 min) naar Herxen 71.

Bekijk meer foto’s op onze facebook pagina

Online rondleiding Rijksmuseum

Beste KZA_ers,

We hebben het volgende programma.
Tussen 17.00 uur en 17.30 uur starten we een online-bijeenkomst waarbij jullie zelf lekker een wijntje of biertje inschenken en proosten met elkaar. Even samen of in groepjes apart chatten; het kan allemaal. In deze tijd heeft iedereen er waarschijnlijk al genoeg ervaring mee opgedaan. Als je je hebt aangemeld via de bekende knop hieronder, krijgen jullie een mail met de inlogcode voor Zoom of Teams.

Anningahof 2020

Beste KZA-ers,

De vorige bijeenkomst bij de Golftuin was zo corona-proof dat het al bijna geen BBQ meer mocht heten. Toch was het weer een memorabele avond, niet in het minst omdat het bijna op de kop af dezelfde datum was als het jaar ervoor, maar vooral omdat het weerbeeld ook vrijwel gelijk was: een schitterend onweer!

Deze keer weer een buitenbijeenkomst. We verzamelen ons op 16 september om 17.00 uur bij de Anningahof aan de Hessenweg 9 in Zwolle. Dat is vlakbij de Hessenpoort en de Vecht en de kruising van de Kranenburgweg met de N340 richting Ommen. De Anningahof is een unieke beeldentuin met grote beelden van Nederlandse kunstenaars. Oprichter Hib Anninga vertelt ons over het ontstaan ervan, de keuze van de werken en de achtergronden ervan. Een verborgen parel in de wereld van de kunst. We hopen natuurlijk op mooi weer. September is daarin vaak betrouwbaarder dan augustus. We kunnen daarna uitgebreid in groepjes de beelden bekijken en vervolgens, weer met de Covid-19 regels in acht, buiten of binnen genieten van een exquise dinerbuffet gecaterd door de welbekende Feest&Culinair. Pas met de drankjes natuurlijk op als je met de auto komt. Maar begin nu eerst met het aanmelden via de onderstaande button om te laten weten dat je er zeker bij bent. Het is de moeite waard!

 

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groeten, ook namens Wim en Wim van het bestuur,

Marcel Douma

Golftuin

de Corona, tja, wat is er nog niet over gezegd. Ik hoop dat iedereen in goede gezondheid is en de zaken nog onder controle heeft. De ZP-ers worden extra hard getroffen, hoor ik op het journaal, dus laten we met vertrouwen zien wat het kabinet hiervoor in petto heeft in de tweede of derde steunronde. Ikzelf ben vooral heel erg benieuwd wat de omzetontwikkelingen rond en na de zomer zijn.

Om elkaar in deze tijden wat te steunen is er de KZA, dus bel elkaar als je daar behoefte aan hebt of denkt dat je de ander kunt helpen; daarvoor zijn we een clubje. Wij als bestuur grijpen natuurlijk ook de eerste de beste kans aan om weer een bijeenkomst te plannen, zodat we ook live elkaar een hart onder de riem kunnen steken, dan wel wat broodnodige afleiding hebben. De bijeenkomst bij de rechtbank is al weer zo lang geleden ….
O ja, heb je nog wat foto’s van onze vorige events, stuur ze dan even naar Vincent, (via whatsapp op 0657567144 of mail@vincentwiegers.com) dan zet hij ze op onze site. Dat geldt ook voor je eigen informatie bij de persoonlijke foto’s; er zijn er nog enkele die niet expliciet hebben laten weten waar ze zo goed in zijn. Professioneel gezien dan.

En dan nu de komende bijeenkomst. We doen het niet snel, maar we gaan deze keer op herhaling. Nog niet zo lang geleden hebben we een rondje golf gedaan in de Golftuin van Zwolle. Dat is goed bevallen en corona-bestendig dus dat gaan we weer doen; de wei in, als de koeien van Boer Van Vilsteren tijdens de koeiendans bij de aanvang van de lente. De vorige keer werden we overvallen door een stortbui van een behoorlijke omvang, deze keer hebben we die afbesteld en gaan we uit van een aangenaam zonnetje.
Zet daarom 17 juni om 17.00 uur in je agenda, dan drinken we eerst een lekker potje bier, pakken we de stokken en gaan we 9 holes lopen. Daarna volgt natuurlijk de niet te vermijden BBQ en nog een frisje om het een en ander af te blussen. Griekse biertjes zijn overigens niet verkrijgbaar.

 

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!