Selecteer een pagina

Op 7 december a.s. zullen wij door ons gewaardeerde lid Michiel van Beek worden ontvangen bij zijn bedrijf Alpha Rainbow. Met een aantal medewerkers doet hij klant- en werknemerstevredenheidsonderzoeken als basis voor een gedegen marketingadvies en -implementatie. Tijdens onze bijeenkomst zal hij met aansprekende voorbeelden komen hoe dat werkt en waarom veel onderzoeken te veel aan de oppervlakte blijven.
Nadat wij met de gebruikelijke borrel zijn ontvangen vanaf 17.15 u aan de Wilhelminasingel (voormalige SNS-bankgebouw t.o. de Sassenpoort, parkeren kan bij Michiel va 17.15 u gratis op eigen terrein achter hun kantoor.), zal hij tussen 17.45 en 19.00 uur een boeiende presentatie geven met de titel ?Wat drijft de klant?? Misschien kunnen wij na afloop van zijn presentatie nog wel vragen stellen over de peilingen en uitkomsten van de kiezerstevredenheid in de VS ??.

Om de methoden van zijn bedrijf voor ons nog concreter en aansprekender te maken hebben wij hem jullie e-mailadressen gegeven. Binnenkort krijgen jullie van hem een bericht met een link naar een aantal vragen over onze eigen KZA. Of je nu wel of niet op de 7e aanwezig zult zijn, we verzoeken jullie allemaal deze vragen te beantwoorden. Het kost maar 2 minuten. Als het goed is krijgen we dan van Michiel een prachtige terugkoppeling wat we er mee kunnen verbeteren aan onze mooie club.

Het diner na afloop is slechts enkele tientallen meters verder; we gaan een fijn tweegangendiner verorberen bij ?la Cucaracha?, het befaamde Texmex-restaurant in de Sassenstraat. Dat daar wat Spaanse of Zuid-Amerikaanse wijn bij geschonken gaat worden, is zeer waarschijnlijk.

Geef je dus zo snel mogelijk op bij onze secretaris wim van der Ven (vanderven@notariaathattem.nl) Het wordt weer een prachtige avond!

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!