Selecteer een pagina
 • wo
  12
  mei
  2021
  17:00Herxen 71, Wijhe

  Voor 12 mei hebben we een hele leuke live activiteit gevonden! Ja, je leest het goed: live, dus niet online. We gaan namelijk SOLEXEN. Uit ervaring weet ik dat zo’n ouderwets vehikel garant staat voor een hoop hilariteit. Jullie worden op a.s.. woensdag 12 mei vanaf 17.15 uur op Herxen 71, Wijhe (Weg van Zwolle naar Deventer) verwacht. Vanaf daar vertrekken we om 17.30 uur voor een tochtje van 2 tot 3 uur in de landelijke omgeving van Zwolle. Afhankelijk van de aanmeldingen en het weer zorgen we voor wat hapjes of regelen we een picknick-arrangement. Dan kun je elkaar ook nog even spreken tussendoor. Hoe dan ook, het werd langzamerhand weer tijd om elkaar te ontmoeten, vandaar dat we het erg leuk vinden jullie dit aan te kunnen bieden. Voor de planning en reservering is het wel noodzakelijk dat we weten wie er mee gaan, dus ons verzoek aan jullie is om je zo snel mogelijk aan te melden. Voor woensdag: wees op tijd s.v.p. en trek wat warme kleding aan. Voor verdere info zie de website Solex Verhuur Zwolle. Bij Herxen 71 is trouwens gelegenheid om 6 auto’s te parkeren. Anders parkeren bij het dorpshuis in Herxen en klein stukje lopen (5 min) naar Herxen 71.

  Bekijk meer foto's op onze facebook pagina

 • wo
  08
  sep
  2021
  17:00Adelaarshoek 22 in Hattem

  De Corona-perikelen lijken dan wel voorbij, toch zijn we wat terughoudend. De vorige keer hebben we ons op minstens anderhalve meter van elkaar op solexjes voortbewogen door de prachtige landerijen van Salland, ook deze keer blijven we toch nog even buiten.

  Het weer zal op de eerstkomende bijeenkomst op woensdag 8 september aanstaande vast nog wel aangenaam zijn, de zomer is immers dan nog niet voorbij. Om 17.00 uur verwachten we jullie op de Adelaarshoek 22 in Hattem om eerst een borrel te drinken op de zomer.

  We geven dan nog

  enkele leden wat ruimte om wat te vertellen over hun activiteiten, dus zorg dat je

  een op tijd bent. Daarna gaan we Frankrijk een beetje naar Overijssel halen, want het is vanaf 18.00 uur tijd voor een origineel potje petanque. Voor de niet-franstaligen onder ons, op de camping noemen we dit jeu-de-boulen. Zodra de winnaars daarvan bekend zijn, verplaatsen we ons naar het centrum van Hattem om in de Voorburcht (het v.m. Spookhuys) een heerlijk diner te verorberen.

  Tijd voor

  een ouderwets samenzijn dus met meer dan een lunchpakketje. Als het kan op het terras natuurlijk. We hebben er weer ongelooflijk veel zin in, hopelijk jullie ook. En: mocht je een kandidaat-lid op het oog hebben die binnen de club past, laat het even weten. Een kleine uitbreiding kan geen kwaad.

 • wo
  20
  okt
  2021
  17:00Volgt nog

  Binnenkort vindt u hier het programma van deze bijeenkomst.

 • wo
  08
  dec
  2021
  17:00Volgt nog

  Binnenkort vindt u hier het programma van deze bijeenkomst.

De vergaderdata van het KZA bestuur zijn:  31 maart, 30 juni, 8 september en 27 oktober. 
De leden kunnen agendapunten aanleveren voorafgaand aan de vergadertijdstippen.

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!