Selecteer een pagina
 • wo
  06
  feb
  2019
  17:00AKA Escaperooms Zwolle

  Een prachtige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder de druk van een ontsnapping. Wie gaat in de Frankenstein-kamer en wie naar de duikboot of naar Sherlock Holmes?

  We verzamelen tussen 17.00 en 17.30 uur bij De Biljartfabriek aan de Grote Voort 5, waar de AKA Escaperooms zijn gesitueerd. Daar kunnen we ons met een versnapering voorbereiden op wat komen gaat. Wie lukt het om uiterlijk een uur later te ontsnappen?
  Na deze ervaringen fietsende naar de Melkmarkt 44 in de binnenstad en worden we bij Grieks restaurant Sirtaki verwacht. Ze zijn al vele jaren een vertrouwd adres voor heerlijke tzatziki. Zij serveren ons een 3-gangendiner, vergezeld van de nodige (non-)alcoholische versnaperingen.

  Het wordt zeker weer een boeiende en gezellige avond. Geef je snel op want we moeten vroegtijdig reserveren en betalen. Dat kan via de knop op deze webpagina. Kun je niet komen? Laat dat dan ook z.s.m. weten.

 • wo
  10
  apr
  2019
  17:15Stadkamer Zwolle

  Op 10 april hebben we weer een gezellige bijeenkomst van onze KZA!

  Deze keer geen uitdagende escaperoom en ‘smoezelige' Griek. We zoeken het in de afwisseling en kwamen tot de ontdekking dat we zelf nog niet in de vernieuwde Stadkamer zijn geweest. De verhuizing van de bibliotheek naar een multifunctionele ontmoetingsplaats in het opgeknapte gebouw aan de singel heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Met veel gedoe in de gemeenteraad. Maar nu staat er een interessant gebouw waar wij zullen worden rondgeleid.

  Directeur Astrid Vrolijk zorgt daar persoonlijk voor en vertelt natuurlijk ook over de totstandkoming. Over borrel en diner wordt nog onderhandeld, dus daar komen wij in het volgende bericht nog op terug. Zet de datum - voor zover nog niet gedaan - in je agenda en meld je in ieder geval aan voor deze activiteit. 10 april a.s., ontvangst vanaf 17.15 uur.

 • wo
  19
  jun
  2019
  17:00Golftuin Zwolle

  Hier weer het vertrouwde berichtje van jullie bestuur. De rondleiding in de Stadkamer ligt nog vers in het geheugen, evenals het heerlijke eten in die prachtige biergelegenheid die ze 'De Refter' noemen. Voor de juni-bijeenkomst doen we net of het al zomer is.

  De traditie wil dat we dan iets actiefs doen dus we gaan op veler verzoek weer eens golfen. Niet bij de voor de hand liggende clubs, maar deze keer bij Golftuin Zwolle, een 9-holes par 3 baan aan de Harculose Esweg nummer 2.

  Voor wie niet weet wat dat is: elke hole is geschikt voor zowel beginnende als geoefende golfers. We verzamelen op 19 juni a.s. zoals gewoonlijk vanaf 17.00 uur, beginnen met golfen rond 17.30 uur en lopen in een paar teams ongeveer 5 holes. Daarna staat om 19.00 uur een heerlijke BBQ klaar en kunnen we onze culinaire kunsten op het open vuur aan elkaar showen. Met een bijbehorend glaasje natuurlijk. En we gaan zoals altijd gewoon uit van goed - nee voortreffelijk - weer.

  Kortom: schrijf je direct in want we moeten met de Golftuin afspraken over het aantal deelnemers maken.
  En: we hebben er weer zin an!!

  Klik hier voor de foto's

 • wo
  09
  okt
  2019
  17:00Wipstrikkerallee 95, Zwolle

  Op 9 oktober ontvangen we jullie graag met een drankje rond de klok van vijven in het kantoren-verzamelgebouw Wipstrik 95 (inderdaad; aan de Wipstrikkerallee 95). Daar huist Jaap Meijer. Wie? Jaap Meijer, de oprichter en eerste voorzitter van de KZA. Ruim 25 jaar geleden nam hij het initiatief voor onze mooie club. We hebben Jaap - die inmiddels een enigszins op leeftijd, maar nog steeds actief als o.a. management-consultant is - bereid gevonden ons mee te nemen naar de begintijd van de KZA en te vertellen over zijn beweegredenen.

  Met natuurlijk een short trip back on memory lane van de eerste jaren, misschien zelfs vergezeld van wat oude foto’s. Daarna is er volop tijd om hem veel vragen te stellen en even rond te lopen in het oude, goed gerenoveerde, schoolgebouw.

  We kunnen nu ook vermelden waar we de 9e oktober gaan eten. We worden verwacht bij restaurant de Mol, aan de Heinoseweg 32 in Zwolle. . Het eten is een mooi moment om ook je vakantie verhalen uit te wisselen met anderen (die vast veel verder weg zijn geweest naar verre exotische oorden met spectaculaire activiteiten;-)).
  Kom dus allen en meld je vooral snel aan middels de bekende button, dan kunnen we de catering tijdig goed informeren. Tot dan!

 • wo
  11
  dec
  2019
  17:00Boerendanserdijk 43 A Zwolle

  Op 11 december a.s. kunnen we vanaf 17.30 u terecht bij Bowlen en ZO aan de Boerendanserdijk 43a. Daar hebben we een arrangement voor onze groep. Let op: ieder krijgt 3 consumptiemunten voor alcoholhoudende dranken, de andere drankjes moeten zelf worden afgerekend deze keer. Tijdens het eten zijn de niet-alcoholhoudende drankjes overigens inbegrepen bij de buffetprijs. Aardig voor de avonturiers onder ons: je mag bij het buffet best beginnen met frikadellen en de chocoladefontein en via allerlei andere gerechten eindigen met een hoofdgerecht. Conventioneel andersom mag ook natuurlijk. Rond half 10 is het schluss, maar dan is iedereen als het goed is voldaan en zijn de oudejaarswensen weer uitgewisseld.

De vergaderdata van het KZA bestuur zijn:  4 februari, 30 maart, 29 juni en 14 september en 2 november.

De leden kunnen agendapunten aanleveren voorafgaand aan de vergadertijdstippen.

Ik blijf graag op de hoogte van de bijeenkomsten

Ik meld me aan.

You have Successfully Subscribed!